Reklamlar:

Anime izle

Reklamlar:

Ölümsüzün Dönüşü

Bölüm 85

Şuan okuduğunuz Ölümsüzün Dönüşü serisinin 85 Bölümü Uzay Manga tarafından çevirmiştir.

Ölümsüzün Dönüşü serinin yeni bölümleri her zaman Uzay Manga tarafından güncel tutulmaya çalışılmaktadır. Diğer serilerimizi de okumayı unutmayınız. Serilerimizin listesine Uzay Manga ana menüsünden ulaşabilirsiniz.

Bölüm 85

Bölüm 85

Manga Okurken Bloglarımıza da göz gezdirin


rss image

Hangi Blue Eye Samurai Karakterisin? Kişilik Testi!

Hiç eğer o dünyaya düşseydin hangi Blue Eye Samurai karakteri olurdun merak ettin mi? İşte bu merakını gidermek için sizlere hangi Blue Eye Samurai karakterisin? kişilik testini hazırladık! Testteki cevaplarına göre Netflix'in hangi Blue Eye Samurai karakterini olduğunu sana söylüyoruz!

rss image

Hayatta Kalma Oyunu Konulu Animeler! 22 Anime Önerisi!

Hayatta kalma oyununda geçen animeleri çoğumuz severiz, bu hayatta kalma animeleri ise pek fazla yok. Sizin için bunları bulup listeledim. Geçelim hayatta kalma konunu anime önerileri listemize!

rss image

En Göz Alıcı ve En Çekici 20 Anime Annesi!

Animelerdeki güzel anime kızlarının yanı sıra anneliği ile öne çıkan ama güzel anime kızlarına taş çıkartan animelerdeki anne karakterlere göz atalım!

rss image

Futbol Animeleri Önerileri! En İyi 18 Futbol Animesi!

Spor animeleri arayanlar hatta özellikle futbolla ilgili anime arayanlar buraya. Sizler için hazırladığım en iyi futbol animeleri önerileri listesini okumalısınız! Bu anime önerisi listemizde en iyi futbol animelerini sizler için sıraladım!

rss image

Hangi Uchiha Karakterisin? Naruto Kişilik Testi!

Naruto testlerinde bugün hangi Uchiha karakter olurdunuz ona bakacağız. Uchihalar şüphesiz animedeki klanlar içinde en çok korkulan ve en güçlü olanlar. Sizin ruh eşiniz olan Uchiha kimdir bu naruto testi ile öğreneceğiz.

rss image

Omegaverse Webtoon Önerileri! 9 Yaoi Webtoon Önerisi!

Hey sen, yaoi sever! Senin için birbirinden güzel 9 omegaverse webtoon önerisi hazırladık! Bu omegaverse yaoi webtoon önerilerini kaçırmamanı tavsiye ederiz. İşte geçelim yaoi önerilerine ama bu yaoi önerileri omegaverse yaoi önerileri olacak!

rss image

Sherlock Holmes Severler İçin Anime Önerileri 10 Anime Önerisi!

Sherlock Holmes severler yani dedektiflik severler için hazırladığımız bu anime önerileri listemizde En iyi 10 dedektiflik animesi önerisi sunacağız. Geçelim Dedektiflik-Gizem Anime Önerilerimize!

rss image

Mars Gezegeninde Geçen Animeler! 10 Anime Önerisi!

Başka gezegende geçen anime önerileri arayanlar buraya! Sizlere Mars gezegeninde geçen animeleri önereceğim. Bu anime önerileri listemizde 10 harika anime önerisi sizleri bekliyor!

rss image

Ormanda Geçen Animeler! 9 Anime Önerisi!

Ormanda geçen anime önerileri arayanlar buraya! Sizler için genel ortam olarak ormanda geçen anime önerileri hazırladım. Bu harika anime önerileri listesine göz atmanızı öneririm.

rss image

Reenkarnasyon Animeleri! 12 İsekai Anime Önerisi!

reenkarnasyon animeleri arayanlar buraya! Sizlere ana karakterin başka bir dünyaya ışınlandığı ve reenkarne olduğu 12 harika isekai anime önereceğim. Geçelim İsekai anime önerilerimize!

Bu serilerede göz atın

Yorumlar

Yorum Kuralları

Uzay Manga yorum ilkesi Yeni bölümlerini anlık olarak takip edebilmek için discord sunucumuza gelebilirsiniz! "Discord"Lütfen yorum yapmadan önceYorum ilkesi metnini okuyun.