Fırtına Hanı

Bölüm 75

Şuan okuduğunuz Fırtına Hanı serisinin 75 Bölümü Uzay Manga tarafından çevirmiştir.

Fırtına Hanı serinin yeni bölümleri her zaman Uzay Manga tarafından güncel tutulmaya çalışılmaktadır. Diğer serilerimizi de okumayı unutmayınız. Serilerimizin listesine Uzay Manga ana menüsünden ulaşabilirsiniz.

Bölüm 75

Bölüm 75

Manga Okurken Bloglarımıza da göz gezdirin


rss image

Bir Kadında Ne Arıyorsun? Kişilik Testi!

Karşınızdaki size çekici gelecek kadında olması gereken özellikler nelerdir? Nasıl bir partner arıyorsunuz? İşte tüm bu sorular için testimizi hazırladık!

rss image

Ana Karakterin Suikastçı Olduğu Animeler!

Ana Karakterin Suikastçı Olduğu Anime önerileri arayanlar buraya! Sizler için ana karakterin suikastçı olduğu animeleri listeledim. Geçelim anime önerilerimize.

rss image

Uzun Saçın Yakıştığı 10 Erkek Anime Karakteri!

Uzun saçlı erkek anime karakterleri listemizde sizlere uzun saçın yakıştığı erkek anime karakterlerini listeledim. Geçelim uzun saçlı erkek anime karakterleri listemize!

rss image

Hangi Ben 10 Uzaylısısın? Kişilik Testi!

Hiç eğer o dünyaya düşseydin hangi Ben 10 Uzaylısı olurdun merak ettin mi? İşte bu merakını gidermek için sizlere hangi Ben 10 karakterisin? kişilik testini hazırladık! Testteki cevaplarına göre hangi Ben 10 Omnitrix uzaylısı olduğunu sana söylüyoruz!

rss image

Animelerdeki En Büyük Aşklar Kavgayla Başlar Çiftleri!

Animelerdeki önceleri birbirlerine düşman olan sonraları ise birbirlerine aşık olan anime karakterlerini görmüşüzdür. İşte bunun için sizlere bu tipteki en iyi 10 anime çiftini listeledim!

rss image

Ruhsal Sıkıntı, Depresyon ve İntihar Konularını İşleyen En İyi 10 Anime!

Ruhsal Sıkıntı, Depresyon ve İntihar gibi temaları içinde barındıran anime önerileri arıyorsanız işte buraya gelin. Sizlere en iyi 10 depresif anime önerisini hazırladım! Geçelim anime önerilerimize.

rss image

Animelerdeki En İyi Kardeşlikler!

Animelerdeki kardeşlik ilişkilerini çoğu zaman görmeyiz ama gördüğümüz zamanda sağlamını görmemiz çok muhtemel. Bu makalede, anime'deki en iyi kardeş ikililerine bir göz atacağız.

rss image

Sürekli Bağıran Rahatsız Edici 10 Anime Karakteri!

Bağırmadan duramayan anime karakterleri çok rahatsız edici. İlk başlarda komik gelse bile tüm anime boyunca AAAA diye bağırmaları bir süre sonra kabak tadı veriyor. İşte sizler için sürekli bağıran anime karakterleri listesi!

rss image

En Güzel ve Taş Gibi Olan 10 Anime Seslendirme Sanatçısı!

animelerdeki o kadın karakterlerin bazen tatlı bazen ise çekici seslerinin asıl sahipleri olan seslendirme sanatçıları yani anime seiyuularının en güzel ve en çekici olanlarını sizler için listeledim. Geçelim en güzel anime seiyuuları listemize!

rss image

Anime Kötü Adamının Kazanmasını İstediğimiz 10 An

Animedeki kötü adamlarla bazen empati kurmayı başarırız ve içten içe onların davasını sürdürmesini ve hatta kazanmasını bile isteriz. İşte sizin için kendince haklı olabilecek ve samimiyet kuran anime kötü adamları.

Bu serilerede göz atın

Yorumlar

Yorum Kuralları

Uzay Manga yorum ilkesi Yeni bölümlerini anlık olarak takip edebilmek için discord sunucumuza gelebilirsiniz! "Discord"Lütfen yorum yapmadan önceYorum ilkesi metnini okuyun.