Büyü İmparatoru

Bölüm 528

Şuan okuduğunuz Büyü İmparatoru serisinin 528 Bölümü Uzay Manga tarafından çevirmiştir.

Büyü İmparatoru serinin yeni bölümleri her zaman Uzay Manga tarafından güncel tutulmaya çalışılmaktadır. Diğer serilerimizi de okumayı unutmayınız. Serilerimizin listesine Uzay Manga ana menüsünden ulaşabilirsiniz.

Bölüm 528

Bölüm 528

Manga Okurken Bloglarımıza da göz gezdirin


rss image

UzayManga Okurları En İyi Webtoonu Seçiyor! Ankete Katıl!

Uzaymanga okuları uzaymanga daki ve genel olarak en iyi serileri seçiyor! Ankete katıl ve oy ver! En İyi webtoonlar! En İyi Webtoona kendin karar ver!

rss image

Kaçırılmayacak Yaoi Webtoon&Manga Önerileri! 34 Yaoi Webtoon Önerisi!

Yaoi önerileri arayan ve hatta yaoi webtoon ve yaoi manga önerisi arayanlar buraya! Sizler için en iyi ve en popüler olan sizlerin kaçırmaması gereken 34 yaoi webtoon mangayı listeledim. Yaoi önerileri arayanların bu listeyi kesinlikle okuması gerekiyor!

rss image

Masou Gakuen HxH Benzeri Anime Önerileri! 11 Anime Önerisi!

Masou Gakuen HxH benzeri anime önerileri arayanlar, gelin! Sizlere Masou Gakuen HxH veya diğer bir adıyla Hybrid x Heart Magias Academy Ataraxia animesine benzer yahut en azından o tarz animeleri önereyim. Sizler için hazırladığım bu oregairu benzeri anime önerileri listesinde harika anime önerileri bulunuyor!

rss image

En Güçlü Tokyo Ghoul Karakterleri Kimlerdir? Gelin Tanıyalım!

Hepimizin sevdiği Tokyo Ghoul Karakterleri'ni sizler için listeledim. Bu harika animede bir çok karakter var ama bazen hepsini aklına tutamayabiliyoruz ve elimizin altında bir anime karakterleri listesi olsun istiyoruz. İşte bunun için sizlere Tokyo Ghoul Karakterleri listesini hazırladım! tokyo ghoul karakterleri.

rss image

Çoğunuzun İzlemediği 15 Harika İsekai Anime Önerileri!

Çoğunuzun hiç bilmediği veya izlemediği harika isekai animeleri kaçırmayın derim. Sizler için pek değeri bilinmeyen, az bilinen isekai anime önerileri listesi hazırladım. Bu az bilinen isekai anime önerileri listemizde çoğunuzun izlemediği harika isekai anime önerileri bulunmakta. Geçelim isekai animeler listemize!

rss image

Kesinlikle İzlemen Gereken 25 İsekai Anime Önerileri!

İsekai animeler çoğumuzun keşke bende o isekai dünyasına düşseydim diyeceği türden hayaller kurdurur bize. İşte o yüzden sizler için kesinlikle izlemeniz gerektiğini düşündüğüm isekai anime önerileri listesini hazırladım. Geçelim isekai önerileri listemize!

rss image

Hangi Harry Potter Karakterisin? Kişilik Testini Çöz ve Öğren!

Bu sihirli dünyanın ana karakteri harry potterin etrafında dönen serinin hangi karakteri sen olurdun hiç merak ettin mi? İşte tam da bunun için sizlere hangi harry potter karakterisin? kişilik testini hazırladım!

rss image

Oregairu Benzeri Anime Önerileri! 18 Anime Önerisi!

Oregairu benzeri anime önerileri arayanlar, gelin! Sizlere Oregairu, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. veya diğer bir adıyla My Teen Romantic Comedy SNAFU animesine benzer yahut en azından o tarz animeleri önereyim. Sizler için hazırladığım bu oregairu benzeri anime önerileri listesinde harika anime önerileri bulunuyor!

rss image

En İyi Çin Animeleri Önerileri! 19 Donghua/Asya Animeleri Önerisi!

Hey sen asya animeleri aşığı! Senin için en iyi çin animelerini listeledim! En iyi çin anime önerilerini sıraladığım bu öneri listesinde en iyi donghua animelerini, en iyi asya animelerini bulacaksın! Donghua anime önerileri arayanlar bu liste ile bir define bulmuş gibi olacak! Geçelim en iyi çin anime önerileri listemize!

rss image

Harry Potter Hogwarts Bina Testi! Hangi Binadansın?

Hoş geldin cadı veya büyücü! Hogwarts Ekspresi seni Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu'na getirirken, hangi binaya ait olacağını merak ediyorsun değil mi? Bu test, Seçmen Şapka'nın bilgeliğine dayanarak ruhunun hangi binayla en uyumlu olduğunu sana gösterecek. Her soruyu dikkatlice oku ve içgüdülerini dinle. Harry potter bina testi veya hangi hogwarts bina testini testini çöz!

Bu serilerede göz atın

Yorumlar

Yorum Kuralları

Uzay Manga yorum ilkesi Yeni bölümlerini anlık olarak takip edebilmek için discord sunucumuza gelebilirsiniz! "Discord"Lütfen yorum yapmadan önceYorum ilkesi metnini okuyun.