En Genç Büyük Ustanın Dönüşü

Bölüm 71

Şuan okuduğunuz En Genç Büyük Ustanın Dönüşü serisinin 71 Bölümü Uzay Manga tarafından çevirmiştir.

En Genç Büyük Ustanın Dönüşü serinin yeni bölümleri her zaman Uzay Manga tarafından güncel tutulmaya çalışılmaktadır. Diğer serilerimizi de okumayı unutmayınız. Serilerimizin listesine Uzay Manga ana menüsünden ulaşabilirsiniz.

Bölüm 71

Bölüm 71

Manga Okurken Bloglarımıza da göz gezdirin


rss image

Gerçekçi Dövüş Sahneleri ile Öne Çıkan Anime Önerileri!

Gerçekçi dövüş sahneleri ve detaylı animasyonlarıyla öne çıkan en iyi anime serilerini keşfedin. Bu animeler, dövüş sanatları ve aksiyon dolu anlarıyla izleyiciyi ekrana kilitliyor. Anime dünyasında dövüş sahneleri, genellikle abartılı güçler ve fantastik unsurlarla dolu olabilir. Ancak bazı animeler, dövüş sanatlarını ve savaş tekniklerini gerçekçi bir şekilde tasvir ederek izleyicilere daha yoğun ve etkileyici bir deneyim sunar. İşte gerçekçi dövüş sahneleri ile öne çıkan anime önerileri:

rss image

Kısa Sürede İzlenebilecek Tek Sezonluk Animeler! 10 Anime Önerisi!

Tek sezonluk kısa anime serileriyle, hızlı ve etkileyici hikayeler keşfedin. Bu animeler, kısa sürede izleyebileceğiniz, dolu dolu hikayeler sunan yapımlar. Bazı anime serileri, izleyicilere derinlemesine hikayeler sunmak için uzun sezonlara ihtiyaç duymaz. Tek sezonluk animeler, kısa sürede etkileyici hikayeler anlatabilen, yoğun duygular ve unutulmaz anlar yaşatabilen yapımlardır. İşte kısa sürede izlenebilecek tek sezonluk anime önerileri:

rss image

DanMachi Benzeri Animeler! 12 Harika Anime Önerisi!

DanMachi (Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka) gibi fantastik dünyalarda geçen macera dolu animeleri seviyorsanız, işte sizi büyülü zindanlar, cesur kahramanlar ve mitolojik yaratıklarla tanıştıracak DanMachi benzeri 12 anime önerisi! Bu animelerde aksiyon, büyü ve kahramanlık temaları sizi sürükleyici bir yolculuğa çıkaracak.

rss image

Danshi Koukousei no Nichijou Benzeri Animeler! 12 Leziz Anime Önerisi!

Danshi Koukousei no Nichijou gibi günlük lise hayatını eğlenceli ve absürd bir mizahla ele alan animeleri seviyorsanız, işte sizi kahkahalara boğacak Danshi Koukousei no Nichijou benzeri 12 anime önerisi! Komedi ve arkadaşlık temalarıyla dolu bu animelerle eğlenceye hazır olun.

rss image

FLCL Benzeri Animeler! FLCL Tarzı 12 Anime Önerisi!

FLCL gibi çılgın, hızlı tempolu ve derin anlamlar içeren animeleri mi seviyorsunuz? İşte size aynı sürreallik, mizah ve büyüme temalarını işleyen FLCL benzeri 12 anime önerisi! Bu animelerde, absürd hikayeler, karakter gelişimi ve sıra dışı görsellerle dolu unutulmaz yolculuklar sizi bekliyor.

rss image

Haikyuu Benzeri Animeler! 12 Haikyuu Tarzı Anime Önerisi

Haikyuu!! gibi dostluk, takım ruhu ve spor odaklı animeleri seviyorsanız, işte size hem ilham verecek hem de mücadele azmini perçinleyecek Haikyuu!! benzeri 12 anime önerisi! Sporun sınırlarını zorlayan, dostluk bağlarını güçlendiren ve kişisel gelişimi ön planda tutan bu animeler sizi ekran başına kilitleyecek.

rss image

Orange Benzeri Animeler! Orange Tarzı 12 Anime Önerisi!

Orange gibi zaman yolculuğu, pişmanlıklar ve güçlü duygusal bağlarla dolu animeleri seviyorsanız, işte sizi aynı şekilde etkisi altına alacak Orange tarzında 12 anime önerisi! Zamanın ötesine geçen dostluklar ve duygusal derinlikle dolu hikayeler bu animelerde sizi bekliyor.

rss image

Kokoro Connect Benzeri Animeler! 12 Anime Önerisi!

Kokoro Connect gibi gizemli olaylar, psikolojik derinlik ve güçlü duygusal bağlar içeren animeleri mi seviyorsunuz? İşte aynı temalara sahip Kokoro Connect tarzında 12 anime önerisi! İnsan ilişkilerinin karmaşıklığı, sıra dışı olaylar ve derin duygusal hikayelerle dolu bu animeler sizi büyüleyecek.

rss image

Mushishi Benzeri Animeler! Mushishi Tarzı 12 Anime Önerisi!

Mushishi gibi gizemli, spiritüel ve doğa ile iç içe geçmiş hikayeler arıyorsanız, işte sizi aynı huzurlu ve düşünceli atmosferle tanıştıracak Mushishi benzeri 12 anime önerisi! Bu animeler, doğanın gizemleri, insan ruhunun derinlikleri ve mistik olaylarla dolu.

rss image

Great Teacher Onizuka Benzeri Animeler! GTO Tarzı 12 Anime!

Great Teacher Onizuka (GTO) gibi eğlenceli, sıra dışı öğretmenlerin ilham verici maceralarını seviyorsanız, işte hem güldüren hem de düşündüren Great Teacher Onizuka benzeri 12 anime önerisi!

rss image

Trinity Seven Benzeri Animeler! Bu Öneriler EFSANE!

Trinity Seven gibi büyü, aksiyon ve güçlü karakterlerle dolu fantastik animeler mi arıyorsunuz? İşte büyü akademileri, güçlü ilişkiler ve maceralarla dolu Trinity Seven benzeri 12 anime önerisi!

rss image

Fruits Basket Benzeri Animeler! 12 Harika Anime!

Fruits Basket gibi aile sırları, güçlü dostluklar ve duygusal derinlik içeren animeleri seviyorsanız, işte sizi aynı şekilde büyüleyecek Fruits Basket benzeri 12 anime önerisi! Aile ilişkileri, fantastik dünyalar ve duygusal anlar bu animelerde sizi bekliyor.

rss image

Oshi no Ko Benzeri Animeler! 15 Leziz Anime Önerisi!

Oshi no Ko gibi şöhretin parlak dünyası, karanlık sırlar ve dramatik hikayeleri seviyorsanız, işte sizi sürükleyici bir yolculuğa çıkaracak Oshi no Ko benzeri 15 anime önerisi!

rss image

Btooom! Benzeri Animeler! Bu Öneriler Kaçmaz!

Btooom! gibi aksiyon dolu, strateji gerektiren ve ölümcül hayatta kalma oyunları içeren animeleri seviyorsanız, işte sizi soluksuz bir maceraya sürükleyecek Btooom! benzeri 12 anime önerisi!

rss image

Akira Benzeri Animeler! 12 Harika Akira Tarzı Anime Önerisi!

Akira gibi distopik, fütüristik ve derin toplumsal eleştiriler içeren animeleri mi seviyorsunuz? İşte teknoloji, kaos ve insan doğasını sorgulayan Akira tarzında 12 çarpıcı anime önerisi!

rss image

Akatsuki no Yona Benzeri Animeler! Bu Animeler Kaçmaz!

Akatsuki no Yona gibi güçlü kadın karakterlerin merkezde olduğu, epik maceralar ve kraliyet draması içeren animeler mi arıyorsunuz? İşte kraliyet entrikaları, kişisel büyüme ve destansı maceralarla dolu Akatsuki no Yona tarzında 12 anime önerisi!

rss image

Beastars Benzeri Animeler! 12 Leziz Anime Önerisi!

Beastars gibi toplumda kimlik arayışı, farklılıklar ve sosyal yapılar üzerine yoğunlaşan animeleri seviyorsanız, işte size Beastars tarzında 12 çarpıcı anime önerisi! Her biri duygusal derinlik ve güçlü temalar içeriyor.

rss image

Kotonoha no Niwa Benzeri Animeler! 12 Harika Anime Önerisi!

Kotonoha no Niwa (The Garden of Words) gibi romantizm, doğa ve derin duygusal bağlarla dolu animeler mi arıyorsunuz? İşte sizi dingin atmosferi, melankolik aşkları ve büyüleyici görselliğiyle etkisi altına alacak Kotonoha no Niwa tarzı 12 anime önerisi!

rss image

Boruto Benzeri Animeler! 12 Efsane Boruto Tarzı Anime Önerisi!

Boruto: Naruto Next Generations gibi genç kahramanların destansı güçlerle dolu mücadelelerini izlemeyi seviyorsanız, işte sizi heyecan dolu bir dünyaya sürükleyecek 12 anime önerisi! Aksiyon, macera ve arkadaşlık temalarını içeren bu animeleri kaçırmayın.

rss image

Sousou no Frieren Benzeri Animeler! 12 Harika Anime Önerisi!

Sousou no Frieren gibi zamanın geçişi, kaybedilenlerin izleri ve karakterlerin anlam arayışları üzerine yoğunlaşan animeler mi arıyorsunuz? İşte duygusal ve düşündürücü Sousou no Frieren benzeri 12 anime önerisi!

rss image

Banana Fish Benzeri Animeler! 12 Anime Önerisi!

Banana Fish gibi yeraltı dünyası, suç ve derin karakter ilişkileri içeren animeler mi arıyorsunuz? İşte sizi karanlık şehir sokaklarında geçen tehlikeli ve duygusal maceralara sürükleyecek Banana Fish benzeri 12 anime önerisi!

rss image

Kekkai Sensen Benzeri Animeler! 12 Leziz Anime Önerisi!

Kekkai Sensen gibi doğaüstü güçler, şehir kaosu ve çılgın karakterlerle dolu animeler mi arıyorsunuz? İşte sizi sürükleyecek aksiyon dolu Kekkai Sensen tarzı 12 anime önerisi!

rss image

Fumetsu no Anata e Benzeri Animeler! 12 Öneri!

Fumetsu no Anata e (To Your Eternity) gibi, hayat, ölüm ve varoluşun anlamını sorgulatan animeler mi arıyorsunuz? İşte insan olmanın anlamını keşfedeceğiniz Fumetsu no Anata e benzeri 12 anime önerisi!

rss image

Yuri!!! on Ice Benzeri Animeler! 12 Anime Önerisi!

Yuri!!! on Ice gibi spor, tutku ve kişisel gelişim temalarını işleyen animeler mi arıyorsunuz? İşte duygusal derinliği olan, karakter odaklı ve spor dolu Yuri!!! on Ice benzeri 12 anime önerisi!

rss image

Masamune-kun no Revenge Benzeri Animeler! 12 Anime Önerisi!

Masamune-kun no Revenge gibi romantik komedi, yanlış anlaşılmalar ve intikam hikayelerini seviyorsanız, işte size Masamune-kun no Revenge benzeri 12 eğlenceli ve romantik anime önerisi!

rss image

Komi-san Benzeri Animeler! Komi-san Tarzı 12 Anime Önerisi!

Komi-san wa, Comyushou desu gibi sosyal beceriler üzerine eğlenceli ve duygusal hikayeler arıyorsanız, işte size Komi-san wa, Comyushou desu tarzında 12 komik ve tatlı anime önerisi!

rss image

Nichijou Benzeri Animeler! 12 Leziz Nichijou Tarzı Anime!

Nichijou gibi günlük hayatın sıradanlığını absürt ve eğlenceli bir şekilde işleyen animeler mi arıyorsunuz? İşte sizi kahkahalara boğacak Nichijou tarzı 12 anime önerisi!

rss image

Baccano! Benzeri Anime Önerileri! 12 Anime!

Baccano! gibi karmaşık hikaye anlatımı, suç dünyası ve çok katmanlı karakterlere sahip animeler mi arıyorsunuz? İşte sizi derin hikayeler ve sürpriz dolu olay örgüsüyle büyüleyecek Baccano! benzeri 12 anime önerisi!

rss image

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Benzeri Animeler! 12 Anime Önerisi!

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu gibi gizemli, doğaüstü ve komedi dolu animeler mi arıyorsunuz? İşte farklı karakterlerle dolu, sürprizli olaylarla dikkat çeken Suzumiya Haruhi no Yuuutsu benzeri 12 anime önerisi!

rss image

Black Bullet Benzeri Animeler! 12 Anime Önerisi!

Black Bullet gibi insanlığın hayatta kalma mücadelesini konu alan aksiyon dolu animeler mi arıyorsunuz? İşte karanlık atmosferler, güçlü karakterler ve gerilimle dolu Black Bullet benzeri 12 anime önerisi!

Bu serilerede göz atın

Bize Desteğinizi Belirtmek İçin Okuduğunuz Bölümlere tepki ve yorum atmayı Unutmayın Uzaylı Dostlar. Bir Seride Ne Kadar tepki ve yorum Görürsek O Seri O kadar Hızlı Gelir!

Yorumlar

Yorum Kuralları

Uzay Manga yorum ilkesi Yeni bölümlerini anlık olarak takip edebilmek için discord sunucumuza gelebilirsiniz! "Discord"Lütfen yorum yapmadan önceYorum ilkesi metnini okuyun.